2013年2月26日星期二

bekymringsfri ferie med Nike Air Max 2 lys

Man helt klart, en dress, vise frem en slank og perfekt figur, dype Mouguang ensom ensom langt, stivt og skarp, i stand til å se gjennom alle fargene i verden.I dag inngått torget kulvert uforklarlig ga nike sko på nett en CV, rapporterte nike go Chung å si noe så lenge kandidater til kontoret til assistenten til GM. nike kan til Italia for et år, muligheten til å kjempe for en lang tid allerede nike, har lenge ønsket å gå en tur å se på. Forholdet nike og små overlegen side kulvert, denne muligheten faller lett nike hodet, men for å unngå medarbeidere nektet å akseptere, Fang Han liksom la nike komme til å søke om en spesiell assistent til daglig leder Chung.

Alle vet at, i Chung familien, er at hvor mange toppstudenter delta knuse ikke kan komme inn, talentfulle og jeg hørte at når du søker etter et emne spesielt merkelig, gjennom årene, er av interesse for bransjens fokus.Til den totale stasjonen, avis navn, ga ham en CV, den unge kvinnen bak skrivebordet bare lytte nike sko rapporterte navnet, ikke ser en veldig god smil, nike ført inn i heisen, direkte tilgang til øverste etasje.

Kontor dekorasjon veldig enkel og sjenerøs, men luksuriøse, nike shox hjerter hemmelighet prise pusten, men hvorfor en person ikke.Bort et øyeblikk, nike litt høre lyden spille keyboard, åpenbart er sekretær for daglig leder, kledd svært sjenerøs og vakker, det er en intellektuell Amerika så nike over, og raskt sto opp, smilte og gikk opp, Will " pauser nike Miss, ikke sant? "

没有评论:

发表评论