2013年1月28日星期一

UGG Tasmina slipeers svart 1647 viser amerika kultur

Hun var tydelig opprørt, ansiktet ble strukket enn noen andre ikke bryr seg, men jeg vet ikke, rødhet uggs på nett øyet socket har forrådt hjertene forurettet. Belle Quzhe hun ikke kunne hjelpe rister på hodet lo, "som dette berører virkelig Qi Wai spesiell tilbake, ikke kan gjøre alt du gjør siste sju Miss gjøre det bra."

Belle vil bli bestemt på å se henne fremsiden Chuxian Shi som ... Han stilige campus tusenvis av miles unna ugg det sørlige USA, møter orientalske landsmenn er ikke lett, blir to jenter på tilsvarende alder en fortrolig.Wai kom i et fremmed land spesielt ikke bleknet sjenert, gester til formalitet er Oriental dame. The East har opprinnelse er den naturlige fokus for publikum LilyBell kinesisk stil, fra mor, tiltrakk hun øynene til mange. Ble tvunget til å lære å danse, lære hesteryggen LOH spesielle, begynte spenningen å motstå, og etter hvert som fuglene boret innesperring funnet frihet himmelen.

Belle tilbake til Hong Kong etter eksamen, som Government House rådgiveren far spilleavhengige, giftet hun innsamling av den lokale kinesiske forretningsmannen,http://www.uggsaustralianorgez.com/ en god del penger å endre identitet.ugg sko, Loh oppgave er å gå tilbake til å fortsette å nevne det rolige livet av døren dame, returnerte Liuyang bare legge et annet nivå av gull støv for henne natur brudekjole, en mye fortalte historien igjen og igjen til den Qijia opplyste døren vind.

没有评论:

发表评论